Робочий візит Владислава Кухаря

2014-11-12

/Files/images/6478_0.jpeg

Секретар міської ради Владислав Кухар 12 листопада з робочим візитом відвідав позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" Чернігівської міської ради. Він поспілкувався з адміністрацією та колективом центру і з’ясував першочергові завдання з посилення матеріально-технічної бази закладу, що сприятиме зростанню ефективності роботи з дітьми.

Директор центру В’ячеслав Давидов коротко ознайомив профільного керівника з історією створення і розвитку закладу, його специфікою діяльності, окреслив коло проблем, притаманних сьогоденню.

Міський центр було створено в 2008 році з метою забезпечення реалізації соціально значущих проектів та програм у сфері молодіжної політики, всебічного сприяння соціальному становленню та розвитку дітей і молоді м. Чернігова, задоволення їхніх потреб у додатковій освіті, творчій самореалізації та організації змістовного дозвілля, надання їм можливостей щодо розвитку власного потенціалу, виховання моральних якостей, що ґрунтуються на національно-культурних, духовних, а також історичних цінностях нашої держави.

Наразі в структурі центру працюють 20 клубів за місцем проживання, що розташовані у різних мікрорайонах міста і мають певні профілі, а також відділ соціально-профілактичної роботи з дітьми.

/Files/images/6478_2.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi