Новорічні конурси

2014-11-10

/Files/images/yalinka_v_lisi_foto.jpg

УВАГА! УВАГА! УВАГА! Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання оголошує три новорічні конкурси. Далі - докладніше.

Конкурс "Новорічна красуня" - на найкращу клубну ялинку. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, цілісність композиції. Переможці: обирається одна найкраща ялинка-переможець. Можливі додаткові нагороди для інших ялинок.

Конкурс "Новорічні друзі" - на найкраще новорічне фото з друзями. Фото надсилати на сторінку http://vk.com/id272096246 до 23 грудня включно. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, виконання. Переможці: обирається одне найкраще фото. Можливі додаткові нагороди для інших фото.

Конкурс "Новорічний символ року" - на найкращий символ року (козу чи вівцю) виготовлений в будь-якій декоративно-прикладній техніці. Від клубу допускається будь-яка кількість композицій чи виробів. Виставка виробів та композицій буде проходити в клубі "Прометей" з 17 по 31 грудня. Переможці: обирається один найкращий символ року.Можливі додаткові нагороди для інших виробів чи композицій.

Успіхів всім та творчого натхнення!

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi