• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський дитячий турнір з футболу 3х3 сезону 2011 року

Міський дитячий турнір з футболу 3х3 сезону 2011 року

2011-10-09

/Files/images/За здорове життя logo.jpg

З 24 вересня по 08 жовтня 2011 року вже втретє поспіль відбувся Міський дитячий турнір з футболу 3х3.

Турнір пройшов в рамках заходів присвячених до Дня міста Чернігова.

Співорганізаторами турніру стали комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради та Громадська організація «Асоціація футболу 3х3». Турнір відбувся при підтримці відділу по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради, Чернігівського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та Чернігівської обласної федерації футболу.

Загалом в турнірі прийняло участь 16 команд, які представили 14 клубів за місцем проживання та мікрорайони міста.

24 та 25 вересня проходили ігри відбіркових турів, а 8 жовтня 2011 року вісім найкращий команд зійшлися помірятися силами у фінальному турі.

Несподіванкою цього сезону стало те, що фаворити минулорічного турніру (представники клубів, які працюють у напрямку фізичної культури та спорту) покинули турнірну таблицю ще на етапах відбору та півфіналу.

У фіналі взяли участь команди:

«Фортуна» (клуб «Фортуна»);

«Берегиня» (клуб «Берегиня»);

«Тигри» (Відділ соціально-профілактичної роботи);

«Червоні вітрила» (клуб «Червоні вітрила»);

«Мушкетер» (клуб «Мушкетер»)

«Жуки» (клуб «Джерельце»);

«Юніор» (клуб «Юніор»);

«Зірка» (клуб «Інтелект»).

В результаті:

Бронзовим призером турніру стала команда «Зірка» (клуб «Інтелект»). Другий рік поспіль срібло отримала команда клубу «Берегиня». А найсильнішою виявилась команда клубу «Мушкетер».

Кращим кращим голкіпером турніру став Лубинець Владислав, бомбардиром - Сергій Кужельний, та титул кращого гравця отримав від суддів Влад Каток.

Слід відмітити, що цього року за своїх команд активно вболівали групи підтримки. Вихованці клубів заздалегідь готувалися, та крім плакатів та гасел-кричалок використовували плюмажі, костюми та клубну символіку, супроводжуючи гру танцями.

Паралельно з турніром, Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання окремо провів конкурс серед команд груп підтримки. Найкраще в цьому альтернативному конкурсі зарекомендували себе групи підтримки від клубу «Джерельце» та відділу соціально-профілактичної роботи.

Найщиріші вітання від організаторів учасникам та переможцям!

Учасники та організатори висловлюють вдячність ЧМЦФЗН «Спорт для всіх» за надані фіналістам пам`ятні подарунки, грамоти та медалі.

Окремі слова подяки організатори висловлюють (це стало дуже приємною несподіваністю для учасників фіналу) депутату Чернігівської міської ради Кужельному Андрію Володимировичу, за примноження призового фонду чудовими солодкими призами.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi