Розважальний захід "Мій клуб зможе!"

2014-10-30

/Files/images/fzIqthTGztk.jpg

Канікули - самий час веселитися!Так і в клубах за місцем проживання про це не забувають! Розважальний захід "Мій клуб зможе" пройшов в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Всі клуби змагалися у спритності, сміливості, інтелекті. Але дуже важливо для перемоги було те, чи повірив педагог-організатор в свій клуб, и чи не помилився він в своїх сподіваннях.

/Files/images/IHv8vzVvEPM.jpgЧудовий та теплий зал школи №19 відчинив свої двері учасників заходу - вихованців клубів за місцем проживання. Загальною темою заходу стала "Музика нас зв`язала", тобто всі завдання для команд стосувалися музики. У конкурсах взяли участь команди всіх клубів за місцем проживання, вони були розділені на декілька вікових груп. Кожна з груп мала змогу взяти участь в трьох конкурсах. Конкурси були цікавими та різноманітними.

/Files/images/zM7p3qdoG0Q.jpgКожна команда прагнула перемогти, але крім вмінь та вправності в грі важлива була і тактика. Та команда, що не ризикувала грати - могла перемогти. І навпаки, та команда, що постійно приймала виклик, але не виконувала завдання, могла програти. Атмосфера в залі була весела та дружня. А перемогу отримало по одній команді з кожної підгрупи. "Мій клуб зможе" став черговим новим заходом для вихованців клубу, а попереду ще багато не меньш цікавих, яскравих та корисних свят. Приєднуйся до клубів за місцем проживання!

/Files/images/LStTRFym8D4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi