• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Патріотичне виховання в клубі "Берегиня"

Патріотичне виховання в клубі "Берегиня"

2014-10-22

/Files/images/IMG_4024.jpg

Вихованці клубу “Берегиня” завжди цікавилися українськими традиціями та звичаями. Цю любов привила їм педаог-організатор клубу "Берегиня" - Удовенко Ольга Іванівна. Ось і нещодавно в клубі пройшов виховний захід "Я люблю Україну".

Діти отримали завдання зібрати цікавий пізнавальний матеріал про Україну з метою виховання почуття патріотизму, любові до власного народу, країни та формування нових знань. Лавренко Наталя і Ковеза Настя підготували творчі роботи. Литвин Ліза, Нікіфоров Максим та Строкова Настя брали активну участь у написанні сценарію.

/Files/images/IMG_4020.jpg

Головним лейтмотивом заходу було занурення в історію України. Ведуча заходу, Бичук Катя, зорієнтувала глядачів стосовно мети зустрічі, наголосивши, що усі ми повинні знати відповідь на питання - "Хто ми? Яких батьків? Чиї діти?" Відповідь на ці питання ми можемо знайти, досліджуючи віковічну історію наших пращурів. Ми завжди повинні любити свою Україну, її милозвучну мову, пишатися тим культурним надбанням, яке залишилося нам у спадок від багатьох попередніх поколінь українців.

Під час заходу було проведено багато конкурсів. А все розпочалося з розминки. Поступово розповідь перейшла до Чернігівщини, яку називають Сіверським краєм, голубим Подесенням. Були розповіді про історичні пам’ятки нашого краю, про відомих земляків – чернігівців. Також організатори провели конкурс “Вірю – не вірю”. Великий інтерес викликало завдання, де пропонувалось розв’язати кросворди, відгадати мелодію.

/Files/images/IMG_4015.jpg Зустріч пройшла у теплій, невимушеній атмосфері. Неймовірно зворушливі емоції, викликані вцілому патріотичним заходом, спонукали нас написати листи нашим воїнам в зону проведення АТО. Через декілька днів листи написали, виготовили листівочки, намалювали малюнки, зробили фото і відправили солдатам 13 та 41 батальйонів через чернігівських волонтерів.

Ми постійно висловлюємо воїнам неймовірну вдячність за героїзм та силу волі. Ми знаємо, що лише завдяки їхній відвазі та мужності руїна не прийде на решту території України. Також ми впевнені, що лише дякуючи нашим бійцям- патріотам війна не розпочнеться на нашій дорогій Чернігівщині.

Слава Україні! Героям слава!

Педагог-організатор клубу "Берегиня" Удовенко О.І. та вихованці клубу.

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi