• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "День відкритих дверей" в клубах за місцем проживання

"День відкритих дверей" в клубах за місцем проживання

2011-09-15

Вже традиційно, з нагоди початку нового навчального року та до Дня міста "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" Чернігівської міської ради проводить «День відкритих дверей».

Захід пройде в усіх клубах за місцем проживання та на дворових майданчиках біля клубів протягом дня 17 вересня 2011 року.

В цей день клуби ще раз запрошують дітей мікрорайонів та їх батьків, молодь ознайомитись з роботою та річними планами проведення заходів в клубах. Паралельно з цим, в клубах пройдуть додаткові презентації роботи гуртків за інтересами, що працюють на території клубів. Вихованці та відвідувачі клубів будуть мати ще одну можливість записатися до груп гуртків, які їм сподобаються, а так – забезпечити собі можливість корисно, цікаво і змістовно проводити свій вільний час протягом 2011-2012 навчального року.

На даний час комунальний заклад "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" Чернігівської міської ради об’єднує різнопрофільні дитячо-підліткові клуби, в яких працюють педагоги-організатори, а також керівники гуртків різних напрямів. Клубною мережею охоплені майже всі мікрорайони міста. При Центрі також працює відділ соціально-профілактичної роботи з дітьми, що надає соціальні, педагогічні та психологічні послуги.

Запрошуємо всіх до веселого і змістовного дозвілля, до клубів за місцем проживання!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi