АКЦІЯ "Тепла шкарпетка"

2014-09-22

/Files/images/66166002_ab40824c0fa5.jpg

Ось і настала осінь! Мешканці міста вже одягнули осінні крутки, зав`язали теплі шарфи, пьють на ходу запашну каву та поспішають у своїх справах. Але є люди, яким потрібна наша підтримка. Адже вони саме зараз, саме в ці хвилини, підтримують нас з вами, захищаючи кордони нашої України та її територіальну цілісність. В наших широтах досить холодна осінь та сувора зима.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання та Чернігівський осередок дівчат-гайдів "Полісяночка" ініціює акцію "Тепла шкарпетка". З 22 вересня по 5 жовтня оголошується збір теплих шкарпеток, які будуть передані в зону АТО. Шкарпетки можна зв`язати самостійно або купити та принести до найближчого клубу за місцем проживання (звернутися до педагога-організатора клубу). Розміри шкарпеток від 40 до 45.

До акції активно залучаться вихованці клубів за місцем проживання, педагогічний колектив Центру та дівчата-гайдочки з різних патрульків Чернігівського осередку. До шкарпеток можна додати листи з підтримкою наших захисників. Додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном 5-34-31. Долучайся до нас, спільними зусиллями зробимо зиму теплою!!!

/Files/images/!B4GK3mQB2k~$(KGrHqF,!h0EycMsRT!mBMokYt4HGw~~_12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi