• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Клуби за місцем проживання запрошують!

Клуби за місцем проживання запрошують!

2014-09-13

/Files/images/R9pTaU6oGn0.jpg

Відвідувати клуби за місцем проживання для багатьох мешканців міста Чернігова стало гарною традицією. Серед тих, хто приходить в клуби є як діти, так і дорослі. Маленькі діти приходять до клубів навчитися чомусь новому та повеселитися з друзями. Підлітки відвідують клуби, щоб змістовно провести свій вільний час, проявити свої здібності, поспілкуватися з однолітками та підняти актуальні для них питання в неформальному середовищі. Молодь на базі клубів активно реалізує свій соціальний та творчий потенціал, багато хто є успішними волонтерами клубів. Дорослі приводять до клубу своїх дітей, відвідують дитячі заходи, посильно допомагають зробити клуби цікавішими та зручнішими для дітей. А головними організаторами дозвілля дітей в клубах є педагоги-організатори та керівники гуртків. І саме вони в суботу 13 вересня символічно відкрили двері клубів для нових та старих відвудувачів у цьому навчальному році.

Інформаційно-розважальний захід "День відкритих дверей" проходить вже сьомий рік поспіль. І щоразу він стає одним з найяскравіших заходів в навчальному році - адже успішний "День відкритих дверей" є основою успіху всього навчального року. Клуби мали змогу презентувати свою діяльність, показати здобутки, розповісти про нові ідеї. А вихованці, що прийшли до клубів могли записатися до гуртків, взяти участь у веселих ігротеках, спробувати себе на творчих майсернях.

Так, в клубі "Чайка", педагог-організатор познайомила дітей з напрямками гуртків та діяльністю клубу. Створенню гарного настрою присутніх сприяло святкове оформлення клубу. Діти могли розійтися по станціям та спробувати себе у різних видах діяльності: виготовленні ляльок-мотанок, конструюванні декоративних пташок, створенні смішних клоунів з паперу. Також працювала станція боді-арту на обличчі. В другій частині заходу діти змогли отримати задоволення від веседих рухливих ігор, а наприкінці поласувати невеликими смачними подарунками.

В клубі "Фортуна" "День відкритих дверей" пройшов не меньш весело. Ще за декілька десятків метрів від клубу було видно, що відбувається щось цікаве - кульки, плакати, яскраві маленькі помічники запрошували всіх до клубу. В клубі була атмосфера радості та цікавості - а що нового запропонує клуб цього року? А здивувати було чим - живий куточок, творчі майстерні, дитяча бібліотека, ігротека, перегляд мультфільмів - все це побачили старі та нові вихованці клубу. І, звичайно, керівники гуртків презентували свою діяльність.

Клуб "Джерельце" відкрив свої двері дітям ще одного мікрорайону міста. За декілька років роботи в клубі педагог-організатор змогла створити таку атмосферу, в яку дітям хочеться приходити знов і знов, приводити своїх друзів. Цікаві завдання, вікторини, рухливі ігри - ось, що могли спробувати діти, відвідавши клуб у цей день. В клубі підросли вже і свої помічники, що успішно допомагають педагогу-організатору в її діяльності. Також всі охочі змогли дізнатися та записатися на гуртки, що діють на території клубу.

Не меньш цікаво пройшов "День відкритих дверей" і в інших клубах: "Інтелект", "Мушкетер", "Україна", "Червоні вітрила", "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна", "Юніор", "Десна", "Юність", "Щит кніжого міста", "Ровесник", "Камертон", "Берегиня", відділ соціально-профілактичної роботи.

Незважаючи на складні часи в країні, в новому навчальному році клуби продовживатимуть активно працювати, адже виховання дітей - це процес, що портебує постійної уваги з боку дорослих. Центром роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання заплановано багато вже традиційних та улюблених заходів, а також багато нових - цікавих пізнавальних, творчих. Інформацію щодо діяльності та адреси клубів можна знайти на сайті Центру http://dozvillya.edukit.cn.ua. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому.

/Files/images/tLylZXVdSBc.jpg

/Files/images/O8W9r32K8l0.jpg

/Files/images/Czdz4od1LOs.jpg

/Files/images/3nArnRmVXPQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi