• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Центр роботи з дітьми та молоддю відзначив День Незалежності України

Центр роботи з дітьми та молоддю відзначив День Незалежності України

2011-08-24

24 серпня 2011 року Україна відзначала велике свято – 20-ту річницю Дня Незалежності України. Не залишився осторонь від святкування і Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Педагоги-організатори провели комплекс заходів в клубах у різних районах міста, а саме: святкові програми, конкурси малюнків, бесіди, спортивні змагання, ігротеки. Метою заходів стало відзначення Дня Незалежності, формування почуттів патріотизму та любові до рідно країни.

Педагогічний колектив Центру та вихованці клубів прийняли активну участь і у великих міських святкових заходах. На виставці квітів та плодів, що відбулася у Центральному парку культури та відпочинку, Центр представив свою квіткову композицію. Її ідея обєднувала основні загальнолюдські цінності: любов до рідної країни, оберігання миру на всій землі, дружбу всіх крїн та національностей. Також на виставці пройшли майстер-класи для дітей з паперової пластики та виготовлення вітальних листівок. Родини з дітьми могли прийняти участь у майстер-класах та навчитися виготовляти паперові квіти і листівки з природнім матеріалом. А поруч з композицією відвідувачі мали змогу сфотографуватися з фантастичними героями – Квітковою Україною, Феєю Квітів та маленькою Квітковою Принцесою. Під час виставки було організовано роздачу буклетів з адресами клубів та напрямками їх роботи, що мала на меті поширити інформацію про Центр серед мешканців Чернігова та у майбутньому навчальному році залучити ще більшу кількість дітей до занять у клубах за місцем проживання.

В день святкуванння вихованці клубів продемонстрували свої таланти на молодіжному Арт-майданчику, що проходив на Аллеї Героїв. Діти із задоволенням привітали свою державу та мешканців Чернігова зі святом.

/Files/images/P8240025.JPG/Files/images/P8240072.JPG/Files/images/PIC_0036.JPG/Files/images/P8240079.JPG/Files/images/24.08.2011 021.jpg/Files/images/PIC_0057.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi