Клуб ім. Ю.О. Гагаріна

2014-05-14

/Files/images/Центр/DSC01411.JPG

Дитячий клуб за місцем проживання «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» активно працює в центрі нашого міста. Він знаходиться за адресою вул. Комсомольська, 55-а. Клуб відвідують дівчата та хлопці різного віку, що мешкають в мікрорайоні. До клубу можна доїхати багатьма автобусними та тролейбусними маршрутами до зупинок «Центральний ринок» та «Інститут геології». Клуб входить до складу Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

В клубі значна увага приділяється гуманітарному напрямку роботи. Щоденну роботу з дітьми організовує педагог-організатор з багаторічним стажем роботи та професіонал у своїй справі Пашкур Валентина Миколаївна. Своїм вмілим підходом до вихованців, активністю та любов’ю до дітей, Валентині Миколаївні, вже протягом багатьох років вдається створювати в клубі позитивну атмосферу для розвитку дитячої особистості, успішно організовувати змістовне дозвілля вихованців клубу. Педагог-організатор планує та проводить щоденне дозвілля дітей, сприяє їх пізнавальній діяльності, проводить яскраві свята, координує роботу гуртків. Також під її керівництвом працює об’єднання за інтересами «Чарівний бісер», яке за декілька років роботи досягло значних успіхів. Клуб активно співпрацює зі школами, що знаходяться поруч, а також з батьками вихованців. В клубі завжди весело, вихованці постійно знаходяться при ділі – одні майструють годівничку для пташок, інші створюють чудові вироби з бісеру, треті – грають в рухливі ігри.

Не можна обійти увагою і цікаві свята, що проходять в клубі. Програми «Весела клоунада», «Новорічні пригоди», «Козацькі забави», «Малі олімпійські ігри» та багато-багато інших. Клуб активно приймає участь і в загальних заходах Центру, і в його окремих великих проектах. Так, в 2011 році, при клубі була організована група денного перебування дітей під час літніх канікул, що мала великий успіх серед вихованців. Діти брали участь в квестах, іграх, конкурсах, творчих майстернях та програмах, відвідали зоопарк у м. Мена, каталися на міських атракціонах. При групі було організовано харчування. Цей досвід був дуже цінним для педагогічного колективу Центру та, сподіваємося, дозволить і в подальшому різноманітити дозвілля дітей в канікулярний період. Відвідати клуб діти можуть за графіком роботи педагога-організатора (на ІІ семестр 2013-2014 н.р.: вт. 13.00-17.00, ср. 13.00-17.00, чт. 13.00-17.00, пт. 13.00-17.00, сб. 11.00-15.00).

Окрім цього на території клубу працюють гурток «Сувенірна майстерня» від Центру (керівник Попова Г.М.) та гурток «Основи ентомології» від Чернігівської обласної станції юних натуралістів (керівник Велігорська С.В.). Детальнішу інформацію про гуртки ви можете дізнатися безпосередньо в клубі.

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi