Ярмарка вмінь "Чудеса світу" 2014

2014-03-26

/Files/images/Центр/tX44h4Sr3oE.jpg

26 березня в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання пройшла традиційна ярмарка вмінь "Чудеса світу". Цей захід є одним з найулюбленіших серед вихованців клубів молодшого та середнього шкільного віку. Під час ярмаки діти мали змогу відвідати декілька майстерень та навчитися самостійно виготовляти різноманітні вироби у різних техніках. Так, в цьому році на заході були представлені наступні майстерні:

- "Бісероплетіння" (педагог-організатор клубу "Клуб ім. Ю. О. Гагаріна" Пашкур В.М.);

- "Торцювання" (педагог-організатор клубу "Камертон" Шурда Н.А.);

- "Квіти з серветок" (педагог-організатор клубу "Джерельце" Бойко Т.Г.);

- "Вітальне запрошення з картону" (педагог-організатор клубу "Україна" Караваєва Г.Ф.);

- "Пташка з паперу"(педагог-організатор клубу "Ровесник" Подкопаєва Л.В.);

- "Лялька-мотанка" (педагог-організатор клубу "Берегиня" Удовенко О.І.).

Кожна дитина, що прийшла на ярмарку відвідала декілька майстерень та навчилася виготовляти не один гарний виріб, щоб потім порадувати своїх близьких.

Також паралельно з майстернями проходила вистака робіт вихованців клубів. В цьому році вона була особливо яскравою та відзначилася якістю робіт. Свої роботи представили вихованці клубів "Берегиня", "Мушкетер", "Ровесник", "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна", "Джерельце", "Камертон", "Ровесник", "Юніор" та відділ соціально-профілактичної роботи. Окремого слова потебує спеціальна категорія робіт, що була представлена на виставці, а саме вироби до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка. Роботи були натхненними, майстерними, фантазійними.

В Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання завжди проходять цікаві творчі, спортивні, розважальні, пізнавальні заходи. Запрошуємо всіх до найближчого клубу за місцем проживання. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому.

/Files/images/ap4D4bMsCak.jpg/Files/images/Центр/Odbr-pS2vTs.jpg

/Files/images/Центр/WoKVjcWWAZg.jpg

/Files/images/Центр/JaFsVjO8rII.jpg

/Files/images/Центр/A50N5CkjYJ8.jpg

/Files/images/Центр/28293paGuAg.jpg

/Files/images/Центр/7TFbrqg42Ro.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi