"Міс і Містер Че"

2014-02-28

/Files/images/SAM_0323.JPG

28 лютого 2014 року в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувся традиційний конкурсно-розважальний захід "Міс і містер Че". Захід проводиться вже третій рік поспіль, в ньому приймають участь найяскравіші, найталановитіші та найактивніші вихованці клубів за місцем проживання. Метою заходу було сприяти формуванню культури міжстатевих стосунків, поваги до протилежної статі, згуртованості вихованців клубів.

Учасники змагалися в двох номінаціях – "Міс Че" та "Містер Че". Критеріями вибору переможців були їх активність, вміння поводити себе на сцені, кмітливість, оригінальність. А головне змагання продовж вечора відбувалося між двома командами – командою дівчат та командою хлопців.

Конкурсно-розважальна програма заходу складалася з декількох раундів – "Знайомство", "Дивоглядки", "Хто я?", "Музичний", "Жінка чи чоловік?", "Інтелектуальний кросворд", "Незнайомі слова", а закінчився конкурс запальним танцювальним марафоном. Змагання пройшло цікаво та весело. Також кожна група підтримки учасників проявила себе дуже активно. Всі вони скандували девізи, тримали плакати, пританцьовували і все з однією метою - допомогти виграти своєму конкурсанту.

Як підсумок - перемогу отримали інтелектуальні та активні красуні-дівчата, а мужні та сміливі хлопці їм поступилися. За рішенням журі звання "Міс Че" отримала Нізіна Анастасія (клуб "Джерельце"), а звання "Містер Че" - Артемов Євген (клуб "Юніор"). Вітаємо переможців!

Центр вдячний за пладну співпрацю адміністрації ЗНЗ № 19, а також відділу справах сім`ї та молоді за всебічну підтримку.

В "Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" постійно організовуються тематичні розважальні, пізнавальні, творчі, виховні масові заходи. Двері клубів за місцем проживання завжди відкриті для дітей та молоді міста.

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi