Клуб "Джерельце"

2014-02-13

/Files/images/752sjS1xmX0.jpg

В нашому місті в оновленому форматі вже 6 рік поспіль працюють дитячі клуби за місцем проживання. Їх двері завжди відкриті для дітей та підлітків різних мікрорайонів міста. Кожен клуб є унікальним та має свою особливу атмосферу й можливості для всестороннього розвитку дитини. Тож дозвольте познайомити Вас з одним з таких клубів.

Дитячий клуб за місцем проживання «Джерельце» знаходиться за адресою вул. Червоногвардійська, 25-а. До клубу можна доїхати атобусними маршрутами № 32, 37, 7 ( зупинка вул. Срілецька, біля літака при в’їзді до військового ліцею ПВФП). Клуб входить до складу Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Його відвідувачі – дівчата та хлопці з найближчих будинків. Клуб для них – це, насамперед, можливість цікаво та з користю провести свій вільний час, поспілкуватися з друзями, дізнатися щось нове для себе.

В клубі «Джерельце» працює педагог-організатор Тетяна Георгіївна Бойко. Вона завжди знає чим зацікавити своїх вихованців. Щоденні ігротеки, захоплюючі розважальні програми до свят, міні-концерти самодіяльності вихованців клубу, творчі майстерні, розважально-пізнавальні заходи, виходи на природу – ось що чекає на відвідувачів клубу. Тетяна Георгіївна оточує своїх вихованців увагою та любов’ю, переживає разом з ними всі клубні радості та негаразди, виховує у дітей повагу до рідної країни, природи та один до одного. Неодноразово вихованці клубу разом зі своїм педагогом-організатором брали участь і в спільних масових заходах, що проводяться між клубами Центру, серед яких «Снігові Олімпійські забави», «Осінній бал», КВН «Веселий Пінгвін», «Великий Європейський квест» та багатьох інших. Тож життя вихованців клубу є активним та корисним. Відвідати клуб діти можуть за графіком роботи педагога-організатора (на ІІ семестр 2013-2014 н.р.: вт. 12.30-17.00, ср. 13.00-17.00, чт. 12.30-16.30, пт. 12.30-16.30, сб. 10.30-14.00).

Окрім цього на території клубу працює гурток «Юні туристи-краєзнавці» від Центру дитячо-юнацького туризму та екскурсій (керівник гуртка Кравчук В.В.). А ще діти мікрорайону можуть відвідувати курси англійської мови від Центру розвитку «Уніка» (керівник Буряк О.М.), що також працюють на території клубу. Детальнішу інформацію про гуртки ви можете дізнатися безпосередньо в клубі.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до роботи клубів за місцем проживання. Ми – поряд, ми – в кожному районі, ми – за крок від дому!

/Files/images/Центр/З рудою людиною.JPG

/Files/images/IMG_0912.jpg

/Files/images/Копия Z_dPemyVvgY.jpg

/Files/images/P5230184.JPG

/Files/images/P1110017.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 343

Коментарi