"Снігові Олімпійські забави"

2014-02-04

/Files/images/SAM_0095.JPG

Ми всі з нетерпінням очікуємо відкриття Зимових Олімпійських ігор в м. Сочі, а клуби за місцем проживання вже відкрили власний олімпійський сезон - 4 лютого на спортивному майданчику школи №30 було проведено спортивно-розважальний захід «Снігові Олімпійські забави».

Організаторами заходу стали комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласний осередок НОК України.

Учасників змагань привітали й побажали успіху в змаганнях почесні гості - директор «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» В’ячеслав Давидов, директор Центру «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок, відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи Ніна Лемеш. До речі, Ніна Петрівна, яка за останній рік стала гарним другом клубів за місцем проживання, вже 5 лютого в складі нашої української спортивної делегації відбула до Сочі, взявши з собою для підтримки бойового духу наших спортсменів малюнки на олімпійську тематику від вихованців клубів.

Захід, що відбувся, мав за основну мету пропаганду здорового способу життя, організацію змістовного дозвілля дітей, знайомство та спілкування дітей із видатними спортсменами Чернігівщини.

Участь у змаганнях брали вихованці клубів за місцем проживання середнього шкільного віку, кожна команда складалася з 8 учасників. Всього участь у змаганні взяло 9 команд:

- команда «Адреналін» (збірна команда клубів «Інтелект» та «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»);

- команда « Чайка» (команда клубу «Чайка»);

- команда «Юніор» (команда клубу «Юніор»);

- команда «Блискавка» (збірна команда клубів «Ровесник» та «Берегиня»);

- команда «Юність» (збірна команда клубів «Юність» та «Фортуна»);

- команда «Динаміт» (збірна команда клубів «Десна» та «Червоні вітрила»);

- команда «Девчонки и Мальчишки» (збірна команда клубів «Щит княжого міста» та «Джерельце»);

- команда «Лімури» (збірна команда клубів «Камертон», «Україна» та відділу соціально-профілактичної роботи);

- команда «Стрела» (збірна команда клубів «Берегиня» та «Мушкетер»).

Діти змагалися у знанні олімпійської символіки, випробували себе в сніжному біатлоні, побували в ролі веселих лижників, взяли участь у перенесенні символічного олімпійського вогню, наввипередки їздили на санчатах та лижах тощо.

Наприкінці заходу справедливі судді визначили переможців змагань. Ними стали команди «Чайка» (І місце), «Юніор» (ІІ місце) та «Блискавка» (ІІІ місце). Всі команди відчули справжній дух змагань та отримали чудовий зимовий настрій, а також заохочувальні призи та грамоти.

/Files/images/SAM_0009.JPG

/Files/images/SAM_0042.JPG

/Files/images/SAM_0083.JPG

/Files/images/SAM_0093.JPG

/Files/images/SAM_0097.JPG

/Files/images/SAM_0108.JPG

/Files/images/SAM_0131.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi