Свято Соборності в клубі "Фортуна"

2014-01-29

/Files/images/12330821-z-nagodi-dnya-sobornosti-ta-svobodi-ukrayini-predstavniki-hmelnickoyi-ta-ternopilskoyi-oblastej-proveli-akciyu-zbruch-rika-ednannya.jpg

Наприкінці січня в клубах за місцем проживання відзначили свято Соборності та Свободи України. Весь тиждень в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувався комплекс заходів, присвяченій цій даті. Комплекс заходів мав на меті: сприяти формуванню громадянської свідомості у дітей; виховання почуття патріотизму та любові до України; самоідентифікація себе як представників української нації; оволодіння новими та актуалізацію вже існуючих знання про Україну.

Одним із яскравих моментів тижня став виховний захід "Я люблю Україну" в клубі за місцем проживання "Фортуна". Вихованці клубу та педагог-організатор Нікуліна Надія Петрівна з відповідальністю підійшли до відзначення дати. Діти прикрасили клуб, підготували виступи художньої самодіяльності, а педагог-організатор розробила цікаву програму заходу. Вона складалася з різноманітних інтелектуальних завдань, які містили інформацію про Україну, її мешканців, досягнення та унікальність нашої держави. Конкурсні завдання виконували команди, між якими йшла запекла боротьба за звання найкращого знавця України. Між завданнями, команди мали змогу переглянути номери художньої самодіяльності, що були підготовлені силами самих вихованців. Захід пройшов у невимушеній атмосфері – було все: команди жартували, розповідали гуморески, слухали українські пісні, торгувалися, як на справжньому українському ярмарку, за бали. Учасники показали себе справжніми знавцями історії, державного устрою України, її культури та традицій, української кулінарії та традиційного народного одягу.

Також захід відвідали начальник відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради Семенець Валерій Григорович та директор Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання Давидов Вячеслав Володимирович. Гості пікреслили важливість виховання почуття патріотизму та любові до рідної країни, адже ці почуття є основою для формування громадянського суспільства.

Вдалий захід залишив по собі гарний настрій, яскраві враження, нові знайомства, солодкі цукерки та велику кількість фотографій. Але це не останнє свято цього навчального року. Центром роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання заплановано ще багато цікавих, творчих, пізнавальних заходів. Запрошуємо всіх відвідати найближчий клуб за місцем проживання. Ми – поряд, ми – у кожному районі, ми – за крок від дому.

/Files/images/ECWucDP4EPs.jpg

/Files/images/XWAipDwmR_Y.jpg

/Files/images/zmU_RSvUkMw.jpg

/Files/images/mC-2F6IunqY.jpg

/Files/images/1Kylqvk2VJo.jpg

/Files/images/6kGEuW7kN-8.jpg

/Files/images/_NPbnHBNJg4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi