• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІV МІСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ТУРНІР З ГРИ «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

ІV МІСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ТУРНІР З ГРИ «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

2013-12-02

ЧГК_2013 ЧГК - 2013

ІV МІСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ТУРНІР З ГРИ «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

29 листопада 2013 року відбувся ІV Міський дитячий інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?». В турнірі взяли участь команди з учнів 9-11 класів сформовані на базі клубів за місцем проживання та загальноосвітніх шкіл міста. Захід має статус щорічного та традиційно проводиться у листопаді.

Турнір пройшов в результаті співпраці комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, Чернігівської міської молодіжної громадської організації «Клуб інтелектуальної молоді – КІМ» та управління освіти Чернігівської міської ради.

Цього разу місцем проведення гри стала актова зала загальноосвітньої середньої школи №5. Інтелектуальний рух серед молоді Чернігова набирає все більшої популярності. Все більше шкіл привертають посилену увагу цій сфері розвитку учнів та організації їх змістовного дозвілля. Цього року організатори встановили черговий рекорд по кількості зібраних команд учасниць – 39 (2010р. – 20 команд, 2011р. – 34 команди, 2012р. – 37команд).

Турнірна гра проходила паралельно в двох підгрупах: дитячо-підліткових клубів за місцем проживання та шкіл міста.. В кожній з підгруп окремо визначалися переможці. Підгрупу клубів представляли 15 команд і 24 команди – підгрупу шкіл. Загалом у заході прийняло участь більше 230 учасників.

Головну мету турніру організатори вбачають у наданні дітям можливості реалізації власних інтелектуальних здібностей, залучення дітей та підлітків до традицій змістовного і корисного дозвілля. Турнір сприяє досягненню більш тісної співпраці клубів за місцем проживання зі школами міста, популяризації роботи Центру та клубів за місцем проживання загалом, впровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми та молоддю, популяризації руху інтелектуальної молоді Чернігова.

Гра складалася з 3-х турів по 10 запитань кожен. Протягом напруженої боротьби перемога знайшла своїх володарів.

Результати гри:

Підгрупа клубів -

ІІІ місце – команда «Аксон» (клуб «Юніор»);

ІІ місце – команда клубу «Червоні вітрила»;

І місце – команда клубу «Фортуна».

Підгрупа шкіл -

ІІІ місце – команда ЗСШФПМ №12;

ІІ місце – команда «Перспектива» (ЗНЗ №9);

І місце – команда «Фенікс» (ЗНЗ №22).

Від щирого серця вітаємо учасників та переможців турніру!

Традиційно учасники та переможці турніру не покинули захід без подарунків.

Організатори турніру висловлюють щиру подяку усім спонсорам, які активно підтримали проведення турніру.

Традиційно, пам`ятні кубки отримали команди, що вибороли І місця, а солодкими призами почастував переможців Чернігівоблспоживсоюз.

Команди, що посіли І, ІІ та ІІІ місця, отримали спеціальні командні сертифікати-запрошення та можливість безкоштовно відвідати 3D кінозал в кінотеатрі ім. Щорса.

Додатково, команди, що посіли І та ІІ місця отримали можливість відвідати розважальний комплекс «БАЗИС» та випробувати свої сили на доріжках з боулінгу.

До формування призового фонду також долучились Чернігівськое представництво національної мережі закладів швидкого харчування «ChickenHUT та депутат Андрій Кужельний.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, відділу виховної роботи та охорони дитинства управління освіти Чернігівської міської ради та адміністрації ЗСШ №5 за активну співпрацю при організації та проведенні заходу.

Окрема подяка за допомогу та співпрацю адміністрації 3D кінозалу кінотеатру ім. Щорса, адміністрації розважального комплексу «БАЗИС», представникам Чернігівоблспоживсоюзу та персонально Сергію Кириченко та Валерію Семенцю.

Прес-служба Центру

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi