Результати навчальної конференції

2013-11-06

Девочка с ноутбуком

6 листопада 2013 р. в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбулася відкрита навчальна конференція «Нові освітні технології - засіб підвищення якості виховного процесу в позашкільній освіті».

Головною метою конференції стала можливість поділитися практичним досвідом застосування нових освітніх технологій в сфері позашкільної освіти, ознайомитися з проектною діяльністю організацій, що діють в сфері організації дозвілля дітей та молоді.

Конференцію вітальним словом відкрив директор Центру Давидов Вячеслав Володимирович. Він відзначив важливість застосування в роботі будь-якого педагога сучасних форм та методів, необхідність використання освітніх технологій, що відповідають потребам дітей та сучасним світовим тенденціям.

На конференції виступили заступник директора з НВР загальноосвітньої школи №2 Воронцова Т.І., методист відділу інклюзивного навчання ЧОІППО імені К.Д. Ушинського Гусак Р.В., педагог-організатор клубу «Юність» Корж А.С., педагог-організатор клубу «Берегиня» Ковтун М.І., психолог відділу соціально-профілактичної роботи з дітьми Гарчук А.С. Всі вони в своїх виступах висвітлили вже випробувані нові інформаційні, навчальні, виховні педагогічні технології, що з успіхом використовуються у різних закладах освіти.

Яскравою частиною конференції став виступ представників учнівського самоврядування загальноосвітньої школи №29 та спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Захід пройшов при підтримці відділу у справах сім`ї та молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi