Феєрія "Осіннього балу"

2013-10-31

/Files/images/Центр/IMG_2611.JPG

31 жовтня у Чернігові в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувся один із масштабних розважальних масових заходів навчального року - «Осінній бал. Олімпійський».

На ньому були присутні найактивніші та найініціативніші вихованці клубів за місцем проживання. На думку організаторів, захід є одним із елементів системи мотивації дітей до відвідання клубів за місцем проживання, формування в них активної життєвої позиції та сприяння змістовному проведенню дозвілля.

Щороку на захід запрошуються вихованці клубів, які яскраво проявили себе протягом минулого навчального року, були найкращими помічниками для педагогів-організаторів, брали участь в усіх розважальних та фізкультурно-оздоровчих заходах клубів.

Темою цьогорічного балу були обрані Олімпійські ігри та все, що з ними пов`язано. Діти та інші учасники балу повинні були прийти в олімпійському костюмі або з олімпійською символікою.

Цього разу захід відбувся при підримці Чернігівського обласного осередку НОК України. Бал відвідали почесні гості, а саме:

- Ніна Лемеш (біатлоністка, призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів Кубка світу, учасниця трьох Олімпійських ігор, головний спеціаліст Чернігівського обласного осереду НОК України);

- Давидова Наталія (заслужений майстер спорту України з тяжкої атлетики, бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні, призер чемпіонатів Євпропи та світу);

- Марія Буйок (майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи з дзюдо, учасниця багатьох міжнародних турнірів).

Спортсмени визначили переможців конкурсу малюнків на тему "Зимові Олімпійські ігри в Сочі 2014", що пройшов в усіх клубах у жовтні. Всі переможці отримали грамоти та заохочувальні подарунки. Також почесні гості балу поспілкувалися з дітьми, розказали їм про розвиток олімпійського руху на Чернігівщині, перевірили знання присутніх про Олімпіські ігри.

А після офіційної частини бал продовжився веселощами та розвагами. Діти взяли участь в цікавих конкурсах, поласували солодощами.

"Осінній бал. Олімпійський" для дітей відзначився двома особливими подіями. Перша - це те, що вони змогли у невимушеній атмосфері поспілкуватися з видатними спортсменами Чернігівщини, пограти з ними в ігри, сфотографуватися на згадку та взяти афтограф.

Другою подією стало те, що всі учасники отримали грамоти та велику подяку від педагогічного колективу Центру за свою активну участь в житті клубів, небайдуже ставлення до активного проведення свого вільного часу, ініціативність та творчість.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання висловлює подяку за сприяння в організації та проведені заходу Н. Лемеш, Н. Давидовій, М. Буйок, а також керівництву колегіуму №11 за люб`язно надане приміщення.

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi